Compass Group

About This Project

Revo has designed and equipped Compass’ new offices at Parkview, Uxbridge, to create a dynamic work environment that makes the best use of the available space.

Having previously worked on Compass’ Group HQ in Chertsey, Revo was commissioned to extend its innovative design and fitting-out approach in the new building. Revo has previously created a flagship Innovation Centre for Compass in Surrey that showcases its extensive range of brands.

The new offices at Parkview comprise around 20,000 feet of office space across two floors that feature not only work areas and meeting rooms but also a restaurant and commercial kitchen.

“Our challenge was to move around 180 employees from their current location to a smaller sized office while ensuring a sense of space and creating a productive working environment,” said Philip Basford, Managing Director of Revo. “The office design had to be right to suit Compass’ long-term usage requirements.”

Revo carefully analysed day-to-day business patterns, especially how different groups of employees and departments work and interact together. “It was important to maintain a dynamic flow of people around the desk and meeting areas to encourage dialogue and collaboration.” said Philip.

The fit-out took into account the Compass corporate culture while at the same time creating a distinct look for different business areas. To accomplish this, Revo added artistic touches by introducing large-scale graphic images on storage wall units, for example, scenes of tennis at Wimbledon for Compass’ sports and leisure division.

View our other commercial design case study for Compass Group

Location.

Parkview, Uxbridge

Completion.

November 2012

Client.

Compass Group

Detail.

Category
Office
Tags
office design, project management